Etiketter

,

Tyst på bloggen??! Jo usch..jag ber såå mycket om ursäkt för det! Fick frågan av Martin via min FB-sida om jag inte alls är aktiv mera och nu känner jag att jag måste få förklara för er varför denna tystnad varat så länge! Saknar verkligen bloggandet samtidigt som jag inte har haft den tid som det krävs för att skriva in nya recept. Bakat och lagat mat har jag ju nog, det klarar jag mig inte utan..men sedan har det tagit stopp. Bestämde mig för att inte ta stress över att bloggen fått vila lite men varje gång någon ny har gått in och gillat ”Glutenfria muminmamman” så har jag känt hur det dåliga samvetet kommit krypande. Vill ju verkligen lägga upp nya smaskiga recept ju! 🙂

Nu tänkte jag i alla fall försöka berätta och visa er vart min tid gått hela detta år. Jag har alltid varit en aktiv person och hållit på med både det ena och det andra inom sporten. Fotboll och innebandy har tidigare varit mina favvo grenar men efter att barnen fötts och gubben jobbat på som egenföretagare så har det inte funnits tid för alla fasta träningstider och matcher som skall spelas. Eftersom jag hör till dem som vill vara med till 110% om jag satsar på något så valde jag bort lagsporterna och tränade istället på gym.. Men tiden ville ändå inte räcka till och jag fann mig ofta i den situationen att jag inte kunde träna trots att jag så ville göra det eftersom gubben var borta i arbetets tecken och jag var hemma med barnen. Situationen idag är lite bättre men samtidigt såddes ett frö om att jag inte kan vara den enda som har detta problem..viljan att träna finns men inte alltid möjligheten.. Visst finns ju alla tänkbara tränings DVD:n som man kan köpa, men de kostar ju en del och jag gillar variation så för mig höll inte det i längden.

Så föddes alltså iden om SHAPE.FI.. Nu har jag jobbat hårt i sammarbete med ett gäng superduktiga instruktörer och i april öppnade vi äntligen vår träningssajt: http://www.shape.fi Gå gärna in och kolla på sidan, tyvärr är den bara på finska men ni får ett hum om vad jag sysslat med i alla fall 🙂 För att se snuttar av videona kan ni gå in här: http://www.shape.fi/esittelyvideot

Nu finns det inte några ursäkter för det finska folket mera varför de inte skulle kunna träna. Dessa instruktörer kan man ta med sig vart man än går så länge man har internetanslutning och en dator, pekplatta eller smartphone med sig..

Vill ni höra mig berätta (på finska) hur allting startade så kan ni gå in här: http://www.shape.fi/tarina/?p=1

shape.fi

SÅ jag hoppas att ni har överseende med att jag varit tyst här och jag lovar att jag skall bli bättre på att få in lite nya recept.. Och förslag på vad ni skulle vilja se för recept tages gärna emot!

Många kramar till er alla och tack för att ni tittar in!

-Mia

Annonser